Ons team

Luc RaeymaekersMr. Luc RAEYMAEKERS studeerde aan de KUL af als licentiaat in de Rechten in 1982. Hetzelfde jaar werd hij opgenomen als advocaat bij de Balie te Turnhout. Plaatsvervangend Vrederechter te Westerlo sinds 1992.


Luc RaeymaekersMr. Joachim DOUWEN studeerde af als licentiaat in de Rechten in 2005 aan de KUL. Hij werd in 2006 opgenomen als advocaat bij de Balie te Turnhout en is sinds dan medewerker op het kantoor.


Luc RaeymaekersMr. Anneleen BARBIER behaalde in 2013 haar diploma Master in de Rechten aan de KU Leuven. Ze vervolledigde in 2014 haar studie met de Master in het Notariaat aan de KU Leuven. In datzelfde jaar werd ze opgenomen als advocaat aan de Balie te Turnhout en ze is sindsdien medewerkster op het kantoor.


Luc RaeymaekersMr. Lore SCHAEVERS behaalde in 2007 haar diploma bach. Criminologie en in 2011 haar diploma Master in de Rechten aan de KU Leuven. In datzelfde jaar werd zij opgenomen als advocaat aan de Balie te Leuven. In 2016 maakte zij haar overstap naar de Balie te Turnhout en is sinds dan medewerkster op het kantoor.


 

Luc RaeymaekersMr. Annemie RAMON studeerde aan de KUL af als licentiaat in de Rechten in 1982. Hetzelfde jaar werd zij opgenomen als advocaat aan de Balie te Ieper. In 1983 maakte zij haar overstap naar de Balie te Turnhout.


Luc RaeymaekersErna BOOGAERTS, met voorgeschiedenis in de KMO-sector, is sinds 2004 een ondersteunende kracht op ons kantoor.


Luc RaeymaekersAngela BARTE, met ervaring op een Nederlands advocatenkantoor, maakt sinds 2007 deel uit van het secretariaat.


Luc RaeymaekersKathleen VAN LOOY, bachelor rechtspraktijk, is een aantal jaren werkzaam geweest op een Antwerps advocatenkantoor en maakt deel uit van ons team sinds 2016.


 

Pijltje